Ets una persona amb una vitalitat brutal i amb unes ganes imparables de fer coses noves que s'encomana. Haver-te conegut i iniciar aquest viatge amb tu m'ha aportat noves energies i ganes de rependre la meva carrera professional, però sense estridencies, fent-me veure que no és tan difícil com em pensava.M'has ajudat a adonar-me que jo "también lo valgo" i al mateix temps tocar de peus a terra amb la meva realitat. Buscar les meves fortaleses i debilitats m'ha ajudat a analitzar i aclarir cap a on vull anar i tenir uns objectius més clars, i espero poder experimentar aquesta seguretat en qualsevol conversa de caràcter professional que tingui en breu. La generositat també és digna de menció: hi ha gent que no comparteix un contacte a canvi de res, i tu no has parat de posar-me en contacte amb tot aquell que has cregut que em pot ajudar.El meu "despegue" ha estat iniciar el viatge amb tu. Ara començo el meu vol: de moment estic en ruta...T'informaré si és un vol plàcid o si hi ha turbulències, però sobre tot t'avisaré quan tingui un softlanding! Moltes gràcies per implicar-te tant.

— MONICA TARRADO, DIRECTORA GENERAL DE ADM

Ets una persona amb una vitalitat brutal i amb unes ganes imparables de fer coses noves que s’encomana. Haver-te conegut i iniciar aquest viatge amb tu m’ha aportat noves energies i ganes de rependre la meva carrera professional, però sense estridencies, fent-me veure que no és tan difícil com em pensava.

M’has ajudat a adonar-me que jo «también lo valgo» i al mateix temps tocar de peus a terra amb la meva realitat. Buscar les meves fortaleses i debilitats m’ha ajudat a analitzar i aclarir cap a on vull anar i tenir uns objectius més clars, i espero poder experimentar aquesta seguretat en qualsevol conversa de caràcter professional que tingui en breu.
La generositat també és digna de menció: hi ha gent que no comparteix un contacte a canvi de res, i tu no has parat de posar-me en contacte amb tot aquell que has cregut que em pot ajudar.

El meu «despegue» ha estat iniciar el viatge amb tu. Ara començo el meu vol: de moment estic en ruta…T’informaré si és un vol plàcid o si hi ha turbulències, però sobre tot t’avisaré quan tingui un softlanding! Moltes gràcies per implicar-te tant.

Sin comentarios

Lo sentimos, el formulario de comentarios está cerrado en este momento.